Ülőgarnitúra

Minden amit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról. Legyen az sarok ülőgarnitúra, klasszikus vagy modern bútor, masszázsfotel vagy kanapé ágy. Érdekes tudnivalók a kanapékról, a megfelelő anyagok, bőrök kiválasztásáról.

Friss topikok

  • Kanapé: Múlt héten vettem újat :) (2011.04.19. 19:31) Házimozi fotel

Friss Hírek

Címkék

Házimozi fotel

2010.11.28. 23:30 Kanapé

A házimozi fotelek különböző összeállításokban készülnek. Többnyíre fal mellé állítható fotelek melyek a kényelem érdekében állítható háttámlával és lábemelővel rendelkeznek. Az beállítás módját tekintve egyaránt elterjedt a manuálissan és motorral mozgatható modellek is.

Közös jellemzőjük, hogy a kartámlájába beépített pohártartóval rendelkeznek, hogy mozizás közben ne kelljen megzavarnunk egymást illetve ne kelljen leállítanunk a filmet, ha megszomjazunkk. Hanem kényelmesen elérjük italunkat.

Többnyire bőr kárpitozású fotelek vagy más lemosható anyaggal kárpitozott modellek, hogy a véletlenül kiömlött italt könnyedén letörölhessük, ne maradjon nyoma kedvenc bútorunkon.
 

1 komment

Címkék: fotel

A bejegyzés trackback címe:

https://ulogarnitura.blog.hu/api/trackback/id/tr412480096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása