Ülőgarnitúra

Minden amit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról. Legyen az sarok ülőgarnitúra, klasszikus vagy modern bútor, masszázsfotel vagy kanapé ágy. Érdekes tudnivalók a kanapékról, a megfelelő anyagok, bőrök kiválasztásáról.

Friss topikok

  • Kanapé: Múlt héten vettem újat :) (2011.04.19. 19:31) Házimozi fotel

Friss Hírek

Címkék

A Fotel választás

2010.11.28. 23:06 Kanapé

A nappali szoba egyik legfontosabb bútora a fotel. Egy kényelmes fotel elősegíti az otthonunkban eltöltött órák kényelmét. Mielőtt még kiválasztjuk otthonunk eme fontos darabját érdemes megfelelően körültekinteni és sorra venni a kiválasztásnál közrejátszó szempontokat.

A jó fotelek közös tulajdonsága, hogy a lágy üléskomforthoz a strapabíró kárpitozás megemelhető lábtartó és testraeszabható akár teljesen vízszintes helyzetbe állítható háttámla párosul. Nagyon fontos, hogy a pihenéssel eltöltött óráink valóban a pihenést szolgálják kényelemben.

Szólj hozzá!

Címkék: fotel

A bejegyzés trackback címe:

https://ulogarnitura.blog.hu/api/trackback/id/tr402480043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása